Städfirman gör jobbet

En ny dag har startat, och jag sitter i köket med en kopp kaffe och det är så roligt att vakna upp till ett fint och välstädat hem. Det var ett riktigt bra beslut som käre maken och jag tog när vi anlitade städhjälp. Som ni säkert vet, är ju inte det här med städ det som är högprioriterat när man jobbar heltid och har barn. Förvisso delar maken och jag på ansvaret för hemmet i Huddinge, men vi hade knappast fått ”livspusslet” att gå ihop om det inte vore för ett företag som heter GPK Nord Allservice. Att anlita detta företag var det bästa som vi gjort på länge, måste jag säga! Det här är ett företag som erbjuder bland annat olika städtjänster både till privatpersoner och till företag i Huddinge och Skärholmen. 

  

Vi har nu en snygg, dammfri och välstädad villa. Så när jag startar denna nya dag med en kopp kaffe och tittar mig omkring i vårt välstädade hus, kan jag inte bli annat än riktigt nöjd. GPK Nord Allservice kommer hem till oss en gång i månaden. Det är väl investerade pengar och faktiskt inte särskilt dyrt då vi använder oss av ROT-avdraget. Att anlita svart arbetskraft skulle aldrig falla oss in. Det finns många företag inom branschen och jag är glad att jag valde just detta företag, vilket jag varmt kan rekommendera er att göra också. 

 

Du kan begära en offert för det jobb som du vill få utfört, sedan kan du i lugn och ro fatta ett beslut om vad för tjänster du önskar nyttja, och om det ska vara vid ett enstaka tillfälle eller regelbundet återkommande. Allt inom hemstädning eller kontorsstädning går det att få hjälp med, men även annat som denna firma hjälper till medsnickerier, ombyggnader och tillbyggnader. Ha nu en fin dag! 

Du gillar kanske också...