Att äta ute på en restaurang

Okategoriserade

Var ett tag sen jag var ute och åt på en restaurang nu, har ätit hemma nästan varje kväll i några veckors tid. Det är bra ekonomiskt men det är roligt att gå ut på restaurang också, även om det inte behöver vara en sån där superspeciell eller fancy restaurang utan det fungerar med vilken som helst och blir bra.

Ska dock ut och äta på en restaurang ikväll och kommer att se till att gå till Viet Nam Nam Restaurang AB. De har, som namnet kanske avslöjar lite, vietnamesisk mat vilket är hur gott som helst. Så deras restaurang är faktiskt en av mina favoriter och varje gång jag ska ut och äta med någon så brukar jag dra fram dem som exempel för att jag verkligen känner att maten där är någonting jag ofta är sugen på och aldrig tröttnar på.

Första gången jag var och åt på Viet Nam Nam Restaurang AB tror jag var för omkring två år sedan, det var inte så långt efter att de hade öppnat restaurangen för första gången, och jagk hade inte så höga förväntningar. Men efter att jag hade varit där och ätit så insåg jag hur verkligt gott det var, hur gott som helst, så blev snabbt en favorit och nu så brukar jag som sagt försöka att gå dit med jämna mellanrum.